Zet samen met ons Iedereen op de Fiets!

Samen met een aantal fijne partners (Avansa, SAAMO, Beweging.net, Herwin, ... ) maken we van Iedereen Op De Fiets een Fietsdeal in De Grote Versnelling. Kom alles te weten over het lerend netwerk, kom naar onze inspiratiesessies en vooral zet je mee op kop van het peloton!

Leren fietsen, toegang tot een betaalbare fiets, draagkracht om je fiets te laten herstellen of je fiets deftig en veilig stallen: het is niet voor iedereen een evidente zaak. Gelukkig zijn er in Vlaanderen heel wat spelers en initiatieven die fietsen toegankelijk maken voor iedereen. Benieuwd naar wat je zelf kan ondernemen in je gemeente en met welke partners je hiervoor in zee gaat? Of gewoon goesting om je ervaringen te delen met gelijkgestemden en van elkaar te leren? Neem dan deel aan één of meerdere themasessies van Iedereen op de Fiets. Je krijgt inzicht in de drempels én oplossingen voor inclusief en toegankelijk fietsgebruik. Want, zeg nu zelf, iedereen verdient toch het geluk van fietsen?!

Waar en wanneer?
Op 21/04 van 9u30 tot 12u in Antwerpen hebben we het over betaalbaar fietsbezit en fietsherstel
Op 28 juni van 9u30 tot 15u30 in Leuven. In de voormiddag hebben we het over inclusieve fietseducatie en in de namiddag over betaalbare stallingen.

Geïnteresseerd?

Vrouw met fiets fietsherstel