Vacature ! We zoeken een projectmedewerker voor De Fietsschool

De Fietsschool leidt volwassenen op tot zelfstandige fietsers. Iedereen die niet, of niet goed kan fietsen, krijgt bij ons een aangepast trainingsaanbod, ondersteuning en coaching. Als projectmedewerker versterk je het Fietsschoolteam en zet jij volwassenen mee veilig op de fiets. Solliciteren dus!

De Fietsschool biedt een totaalpakket: fietsvaardigheidstraining, verkeersvaardigheidstraining, coaching rond fietsbezit en functioneel fietsen (fietsen met kinderen, naar de winkel …), inclusief nazorg met individuele of groepsbegeleiding. De Fietsschool werkt in heel Vlaanderen. Voor deze job is een woonplaats in West-Vlaanderen of de bereidheid om regelmatig naar West-Vlaanderen te reizen, een grote troef. Je standplaats is in Leuven, maar zeker in je eerste jaar zal je regelmatig in Oost- en West-Vlaanderen aan de slag zijn.

Wat jij krijgt

• Een voltijds (deeltijds is bespreekbaar) contract van onbepaalde duur, met vliegende start (hoe rapper jij kan starten hoe beter :-)

• Boeiende projecten rond fietseducatie in heel Vlaanderen. Van fietsles geven tot vrijwilligers trainen. Van lokale besturen coachen tot duurzame, lokale partnerschappen uitbouwen. Een job mét impact waar je blij van wordt.

• Gedreven collega’s die al eens vreemde woorden in de mond nemen zoals fietsarmoede, fietsbeleidsplannen en modal shift. Maar even goed babbelen ze over de wegcode, verkeersveiligheid of de beste bestemming voor een actieve vakantie.

• Interessante on-the-job trainingsmogelijkheden en een grondige introductie in de wereld van De Fietsschool en fietslessen voor volwassenen.

• Een goede work-life-balans met de mogelijkheid om van thuis te werken met bijhorende thuiswerkvergoeding. We verwachten je minstens een keer per week op kantoor in Leuven.

• Een aantrekkelijk loonpakket volgens PC 329 B1b met terugbetaling abonnement openbaar vervoer of fietsvergoeding, maaltijdcheques, tussenkomst gsm-abonnement, representatievergoeding, groepsverzekering en 4 extra vakantiedagen.

• Een gezellige werkplek op wandelafstand van Leuven station.

Wat jij hebt

• Een grote liefde voor de fiets en het geloof dat we iedereen op de fiets moeten krijgen voor meer inclusieve en duurzame mobiliteit.

• Sterke skills als lesgever en planner. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werk.

• Teamspirit en ongelooflijk veel goesting om erin te vliegen. Je werkt vlot samen, zowel met collega’s als mensen buiten onze organisatie. Je denkt in functie van het team en springt bij waar nodig. Soms ook ’s avonds of in het weekend

• Zin voor initiatief. Je bent ondernemend ingesteld en steekt graag de handen uit de mouwen. Jij kan partners samenbrengen rond een gedeeld project of idee.

• Oog voor heldere en doeltreffende communicatie. Je communiceert vlot, zowel mondeling als schriftelijk, naar verschillende doelgroepen en partners. Eventuele taalbarrières met nieuwkomers of anderstalige deelnemers overwin je met een glimlach. Jouw digitale en sociale media-skills zijn een extra troef.

• Ervaring met ervaringsgericht leren bij volwassenen of kennis van fietstechniek zijn een troef maar geen must.

• Ervaring met Office-toepassingen en een goede kennis van het Nederlands en Engels.

Wat jij nog moet doen en weten

Stuur je motivatiebrief en cv naar valerie.deveth@mobiel21.be voor 15 mei 2023 en wie weet word jij wel onze nieuwe projectmedewerker/wereldverbeteraar.

Voor meer informatie over de functie van projectmedewerker stuur je een e-mail naar jan.christiaens@mobiel21.be met ‘Vacature projectmedewerker De Fietsschool’ in het onderwerp. Bel je liever? Dan kan dat op 0478/65 85 20.

We plannen de sollicitatiegesprekken vanaf 22 mei 2023.

Over Mobiel 21

Mobiel 21 zet mensen in beweging. We zijn een sociaal-culturele vzw die mensen inspireert en activeert om zich slim en duurzaam te verplaatsen. Als onafhankelijk centrum doen we ook onderzoek. Zo ontwikkelen en verspreiden we kennis die organisaties en beleidsmakers helpt om werk te maken van duurzame gedragsverandering.

Bij Mobiel 21 werken we aan een team dat even divers is als de wereld die we willen verbeteren. Lees meer over ons en ons werk op www.mobiel21.be en https://www.defietsschool.be